Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 223
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 223
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Składniki
obieramy ziemniaki kroimy w plastry kladziemy do naczynia zaroodpornego dodajemy sol kostke rosolowa gotujemy z mala iloscia wody dodajemy do ziemniakow nastepnie dodajemy smietany i mleka w proporcji 50/50 tak aby ziemniaki byly prawie cale przykryte
nastepnie przykrywamy naczynie folia aluminiowa wkladamy do rozgrzanego piekarnika 180stopni na 75min