Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zrazy z kurczaka ze szpinakiem"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8086
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8086
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę, czosnek drobno posiekaj i razem z cebulą zeszklij na oliwie. Dodaj posiekany szpinak i podsmaż. Następnie wrzuć pokruszoną fetę, pieprz, sól i wymieszaj. Filety dopraw solą, pieprzem i delikatnie rozbij.
Na każdy nałóż porcję szpinaku, równo rozsmaruj i zwiń. Panieruj w jajku i bułce, a następnie wstaw do piekarnika i piecz 35 minut w temperaturze 170 °C.Źródło: Na żywo