Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zrazy z kurczaka ze szpinakiem"
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1225
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 104
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 39
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1031
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1225
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 104
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 39
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1031
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę, czosnek drobno posiekaj i razem z cebulą zeszklij na oliwie. Dodaj posiekany szpinak i podsmaż. Następnie wrzuć pokruszoną fetę, pieprz, sól i wymieszaj. Filety dopraw solą, pieprzem i delikatnie rozbij.
Na każdy nałóż porcję szpinaku, równo rozsmaruj i zwiń. Panieruj w jajku i bułce, a następnie wstaw do piekarnika i piecz 35 minut w temperaturze 170 °C.Źródło: Na żywo