Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zrazy z kurczaka ze szpinakiem"
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13021
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 18
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 22
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 22
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 723
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13021
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 18
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 22
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 22
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 723
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę, czosnek drobno posiekaj i razem z cebulą zeszklij na oliwie. Dodaj posiekany szpinak i podsmaż. Następnie wrzuć pokruszoną fetę, pieprz, sól i wymieszaj. Filety dopraw solą, pieprzem i delikatnie rozbij.
Na każdy nałóż porcję szpinaku, równo rozsmaruj i zwiń. Panieruj w jajku i bułce, a następnie wstaw do piekarnika i piecz 35 minut w temperaturze 170 °C.Źródło: Na żywo