Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aksamitny krem migdałowy"
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4838
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4776
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44705
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 353
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4838
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4776
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44705
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 353
Składniki
Śmietanę wymieszaj z cukrem, cukrem waniliowym i zagęstnikiem. Ubij na sztywno. Bitą śmietanę delikatnie połącz z mielonymi migdałami (do kremu możesz także dodać 3 łyżki likieru migdałowego).
Do 2 pucharków lub filiżanek nałóż po porcji konfitury oraz kremu migdałowego. Lekko przemieszaj obie warstwy widelcem. Gruszkę umyj, potnij w cienkie plasterki. Deser udekoruj cząstkami gruszki oraz wiórkami czekolady.Źródło: Naj