Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Babeczki z serduszkiem"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Składniki
Mąkę wymieszaj z łyżeczką proszku, żelatyną, cukrem. Dodaj żółtka, olej, wodę. Białka ubij z resztą proszku. Połącz . Upiecz 2 babeczki. Rozgnieć je widelcem, dodaj łyżkę surowego ciasta, łyżeczkę wody, czerwony barwnik. Z tej masy zrób serduszka. 2. Do 12 papilotek włóż trochę surowego ciasta, podpiecz. Włóż serduszko. Nakryj ciastem.
Z mleka i kremu tortowego przygotuj krem. Dodaj czerwony barwnik. Kiedy babeczki wystygną, udekoruj je kremem oraz czekoladkami.
czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie