Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie<nie wliczając czasu pieczenia> i łatwe. Z tej porcji wyszły mi dwie średnie babki. Przepis pochodzi z proszku do pieczenia Gellwe ;DDD
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1440
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3226
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 354
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1440
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3226
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 354
Składniki
Na stolnicy połączyć ; mąke,proszek,sól i masło.Całość siekać aż powstaną grudki wielkości ziarenek ryżu.
Ubić jajka z cukrem,dodając 5 łyżek goracego mleka,cukier waniliowy i aromat
Stopniowo dosypywać mąke z masłem,ubijając do połączenia
Przelać do formy,piec w 170 stopniach,50 minut
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem
Smacznego !:))