Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie<nie wliczając czasu pieczenia> i łatwe. Z tej porcji wyszły mi dwie średnie babki. Przepis pochodzi z proszku do pieczenia Gellwe ;DDD
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Na stolnicy połączyć ; mąke,proszek,sól i masło.Całość siekać aż powstaną grudki wielkości ziarenek ryżu.
Ubić jajka z cukrem,dodając 5 łyżek goracego mleka,cukier waniliowy i aromat
Stopniowo dosypywać mąke z masłem,ubijając do połączenia
Przelać do formy,piec w 170 stopniach,50 minut
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem
Smacznego !:))