Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Batoniki ryżowe z kakao"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Margarynę stop w rondelku. Dodaj wodę i cukier, mieszając, stop na małym ogniu. Gaz wyłącz, wsypuj nie- wielkimi porcjami mleko w proszku, cały czas mieszając. Dodaj kakao, wymieszaj. Wsyp ryż preparowany, dokładnie połącz.
Masę wylej na blachę (24 na 35 cm). Ostudź, wstaw do lodówki. Gdy masa zastygnie, pokrój na batoniki.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 16, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie