Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Batoniki ryżowe z kakao"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Margarynę stop w rondelku. Dodaj wodę i cukier, mieszając, stop na małym ogniu. Gaz wyłącz, wsypuj nie- wielkimi porcjami mleko w proszku, cały czas mieszając. Dodaj kakao, wymieszaj. Wsyp ryż preparowany, dokładnie połącz.
Masę wylej na blachę (24 na 35 cm). Ostudź, wstaw do lodówki. Gdy masa zastygnie, pokrój na batoniki.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 16, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie