Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z brzoskwiniami i bezą"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3848
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2392
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3848
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2392
Składniki
Zagnieć kruche ciasto. Wylep nim spód oraz boki blaszki.
Masa: białka ubij z cukrem. Dodaj śmietanę, budynie, owoce. Wylej na ciasto. Piecz 45 min. Ubij białka z cukrem pudrem, wyłóż na ciasto. Piecz, aż piana będzie złota.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Łątka z Burzyna.</strong>Źródło: Bella Relaks