Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, łatwy i niskokaloryczny deser. Świetny na gorące dni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3220
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3220
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Cukier rozmieszać z około 1/4 szklanki ciepłej wody. Połączyć z sokiem.
Sok z wodą z cukrem wlać do garnka, mocno podgrzać, ale nie zagotować.
Do gorącego soku powoli wsypywać żelatynę, dokładnie mieszać aż się rozpuści. Gdy żelatyna będzie rozpuszczona, odstawić galaretkę w chłodne miejsce aby stężała. Można dodać więcej cukru, jeśli ktoś lubi słodsze desery. Smacznego!