Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gołąbki z grochem i kaszą"
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 983
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 368
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 584
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1088
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 983
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 368
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 584
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1088
Składniki
Kaszę i groch ugotuj do miękkości w osobnych garnkach. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju. Połącz z grochem i kaszą, przypraw. Kapustę włoską sparz wrzątkiem, kolejno zdejmij liście.
Na każdym ułóż farsz, ciasno zwiń. Gołąbki ułóż w naczyniu żaroodpornym (każdą warstwę skrop olejem i maggi, posyp przyprawą warzywną). Zapiekaj ok. 10 minut w temp. 200°C.
Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie