Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Miętę zaparz w połowie szklanki wrzątku, ostudź. Wymieszaj z serkami. Żelatynę rozpuść 3 łyżkach wrzątku. Zimną, wmieszaj z ubitą z cukrem śmietaną. Połącz ją z serkami. Rozłóż do pucharków, polej rozpuszczoną galaretką.
Porcje 8, Przygot. 60 min, Cena 1,50 zł, Kalorie 340 kcalŹródło: Takie jest życie