Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lody z musem rabarbarowym"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ubij żółtka z cukrem na parze. Wlej do gotującego mleka, ostudź. Dodaj ubitą na sztywno śmietanę, zamroź.
Rabarbar rozgotuj z cukrem w szklance wody. Wsyp galaretkę, zagotuj, ostudź.
Na dno pucharka wsyp łyżkę musli, wlej porcję musu z rabarbaru. Połóż trochę lodów, posyp startą chałwą.
Porcje 6. 60 min. Cena 1,35 zł. Kalorie 186 kcal.
Karolina Bojaczuk z ŁukowaŹródło: Takie jest życie