Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe.
W małym rondelku o grubym dnie rozpuść masło, a następnie odstaw je na czas przygotowania pozostałych składników.
Jajka utrzyj z cukrem, wanilią oraz solą, by uzyskać jednolitą konsystencję.
Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i przesiej przez sitko do miski z masą jajeczną. Drewnianą łyżką lub ubijaczką wyrób ciasto , by było gładkie, a następnie dodaj do niego ostudzone, rozpuszczone masło.
Podgrzej piekarnik do temperatury 210 C. Foremki wysmaruj masłem i oprósz mąką, a następnie wlej do nich ciasto. Wstaw je do piekarnika na 10 -15 minut- magdalenki powinny być puszyste i złociste. Zaraz po upieczeniu wyjmij ciastka z formy.
Delikatne i pyszne pierogi z kaszą gryczaną i białym serem. Smakują tam samo...
Odsłon: 16142
Lekka sałatka z tuńczykiem to świetna propozycja na lunch, obiad lub kolację....
Odsłon: 18
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 96
Lekka sałatka idealna na lunch lub jako dodatek do obiadu, lub grilla. Bób to...
Odsłon: 111
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 95
Pyszna i pożywna sałatka z ciecierzycą i warzywami.Idealna na letni wieczór l...
Odsłon: 195
Lekka sałatka z tuńczykiem to świetna propozycja na lunch, obiad lub kolację....
Odsłon: 18
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 96
Lekka sałatka idealna na lunch lub jako dodatek do obiadu, lub grilla. Bób to...
Odsłon: 111
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 95
Pyszna i pożywna sałatka z ciecierzycą i warzywami.Idealna na letni wieczór l...
Odsłon: 195
Składniki
W małym rondelku o grubym dnie rozpuść masło, a następnie odstaw je na czas przygotowania pozostałych składników.
Jajka utrzyj z cukrem, wanilią oraz solą, by uzyskać jednolitą konsystencję.
Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i przesiej przez sitko do miski z masą jajeczną. Drewnianą łyżką lub ubijaczką wyrób ciasto , by było gładkie, a następnie dodaj do niego ostudzone, rozpuszczone masło.
Podgrzej piekarnik do temperatury 210 C. Foremki wysmaruj masłem i oprósz mąką, a następnie wlej do nich ciasto. Wstaw je do piekarnika na 10 -15 minut- magdalenki powinny być puszyste i złociste. Zaraz po upieczeniu wyjmij ciastka z formy.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto na upalne dni
Desery
Ciasto z truskawkami
Desery
Gorące ciasto mleczne.
Desery
Orzeszki z kajmakiem
Ciasto na upalne dni
Kiedy na dworze skwar, przygotuj szybkie ciasto bez pieczenia, które świetnie...
Odsłon: 107
Ciasto z truskawkami
Proste ucierane ciasto z truskawkami i kruszonką, które wychodzi miękkie i de...
Odsłon: 222