Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 277
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 277
Składniki
czekoladę rozpuszczamy w kapieli wodnej na wolnym ogniu.
Jajka rozkłócamy, wlewamy do czekolady. mieszamy i podgrzewamy aż masa zgęstnieje(nie wolno zagotować)masę studzimy do temp. pokojowej.
Śmietanę kremówkę ubijamy z cukrem , łączymy z masą czekoladowa i przelewamy do pucharków.
Mus wstawiamy na godz. do zamrażalnika. Przed podaniem dekorujemy owocami lub konfiturą