Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mus z kiwi i żelkami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
W trzech szklankach wody ugotuj kisiele. Do gorącej masy wsyp galaretkę, włóż masło. Mieszaj mikserem, aż masło całkowicie się rozpuści. Dodaj pokrojone kiwi, ostudź.
Mus: zmiksuj obrane kiwi z cukrem pudrem. Na dnie pucharków ułóż biszkopciki, zalej je zimną masą kisielową, polej musem z kiwi. Udekoruj plasterkami kiwi oraz żelkami.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Bella Relaks