Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposob na "przemycenie" cukini :), szybki do przygotowania
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13193
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13193
Składniki
Obrac cukinie i zetrzec na grubych oczkach, lekko odcisnac.
Jajka ubic z cukrem i cukrem waniliowym.
Make wymieszac z soda, sola, proszkiem do pieczenia i cynamonem.
Do ubitych jajek z cukrem dodawac przemiennie sypkie produkty, ole,j cukinie i orzechy z rodzynkami. Wszystko dokladnie wymieszac.
Brytwanke wylozyc papierem do pieczenia i gotowa mase rozprowadzic rownomiernie. Piekarnik rozgrzac do temperatury 180 stopni i piec okolo 1 godziny. Smacznego