Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposob na "przemycenie" cukini :), szybki do przygotowania
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4102
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73320
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 547
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15625
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4102
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73320
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 547
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15625
Składniki
Obrac cukinie i zetrzec na grubych oczkach, lekko odcisnac.
Jajka ubic z cukrem i cukrem waniliowym.
Make wymieszac z soda, sola, proszkiem do pieczenia i cynamonem.
Do ubitych jajek z cukrem dodawac przemiennie sypkie produkty, ole,j cukinie i orzechy z rodzynkami. Wszystko dokladnie wymieszac.
Brytwanke wylozyc papierem do pieczenia i gotowa mase rozprowadzic rownomiernie. Piekarnik rozgrzac do temperatury 180 stopni i piec okolo 1 godziny. Smacznego