Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposob na "przemycenie" cukini :), szybki do przygotowania
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15295
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1296
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1429
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15295
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1296
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1429
Składniki
Obrac cukinie i zetrzec na grubych oczkach, lekko odcisnac.
Jajka ubic z cukrem i cukrem waniliowym.
Make wymieszac z soda, sola, proszkiem do pieczenia i cynamonem.
Do ubitych jajek z cukrem dodawac przemiennie sypkie produkty, ole,j cukinie i orzechy z rodzynkami. Wszystko dokladnie wymieszac.
Brytwanke wylozyc papierem do pieczenia i gotowa mase rozprowadzic rownomiernie. Piekarnik rozgrzac do temperatury 180 stopni i piec okolo 1 godziny. Smacznego