Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposob na "przemycenie" cukini :), szybki do przygotowania
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 51
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7611
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154966
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1077
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 534
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 51
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7611
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154966
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1077
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 534
Składniki
Obrac cukinie i zetrzec na grubych oczkach, lekko odcisnac.
Jajka ubic z cukrem i cukrem waniliowym.
Make wymieszac z soda, sola, proszkiem do pieczenia i cynamonem.
Do ubitych jajek z cukrem dodawac przemiennie sypkie produkty, ole,j cukinie i orzechy z rodzynkami. Wszystko dokladnie wymieszac.
Brytwanke wylozyc papierem do pieczenia i gotowa mase rozprowadzic rownomiernie. Piekarnik rozgrzac do temperatury 180 stopni i piec okolo 1 godziny. Smacznego