Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Porzeczkowe z katarzynkami"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4553
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4553
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
Porcje: 15, przygot.: 90 min, cena: 1,50 zł, kalorie: 274.
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt, przekrój na pół. Dżem podgrzej, rozpuść galaretki. Kremówkę ubij z cukrem, wymieszaj z serkami i rozpuszczoną żelatyną. Biszkopt posmaruj stężonym kremem owocowym, połóż katarzynki, krem śmietankowy, nakryj biszkoptem. Polej stopioną białą czekoladą.
<strong>Przepis przysłała Maria Tarnopolska z Głębiczyna</strong>Źródło: Bella Relaks