Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Porzeczkowe z katarzynkami"
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 430
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2265
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1006
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 430
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2265
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1006
Składniki
Porcje: 15, przygot.: 90 min, cena: 1,50 zł, kalorie: 274.
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt, przekrój na pół. Dżem podgrzej, rozpuść galaretki. Kremówkę ubij z cukrem, wymieszaj z serkami i rozpuszczoną żelatyną. Biszkopt posmaruj stężonym kremem owocowym, połóż katarzynki, krem śmietankowy, nakryj biszkoptem. Polej stopioną białą czekoladą.
<strong>Przepis przysłała Maria Tarnopolska z Głębiczyna</strong>Źródło: Bella Relaks