Do góry

Desery Przepis na:

Przepis na pieczone warzywa

Przepis na pieczone warzywa

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14907

Dodano:

Odsłon: 2

Przepis wart wypróbowania: "Przepis na pieczone warzywa"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Przepis na pieczone warzywa

Przygotowanie

  1. Cukinię dokładnie umyj i pokrój na niewielkie plasterki. Następnie oprósz solą i odstaw na kilka godzin, aby pozbyć się z niej nadmiaru wody. Cebule obierz i pokrój w piórka.

  2. Możesz dać różne ich odmiany, co wzbogaci smak i wygląd naszej potrawy. Pomidory oraz papryki umyj i oczyść z nasion.

  3. Pokrój je na średniej wielkości kawałki. Blachę posmaruj oliwą z oliwek. Ułóż na niej wszystkie warzywa i piecz przez 30 minut w temp. 180 °C.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń