Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tort bananowy"
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 260
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4972
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4844
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 523
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 260
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4972
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4844
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 523
Składniki
Białka ubij z pół szkl. cukru. Żółtka utrzyj z resztą cuk ru, połącz z białkami, mąką, pro szkiem, skórką. Piecz 40 min w temp. 180°C. Rozkrój na 3 krążki. Z mąki i mleka ugotuj budyń. Żółtka utrzyj z cukrem, wanilią, wlej. Zagotuj. Zimny utrzyj z mas łem, zmieszaj z bananami. Krążki nasącz ponczem, przełóż je kremem. Wytnij serce, udekoruj.
Porcje: 10. Przygot.: 35 min. Cena: 1,90 zł. Kalorie: 380 kcal.
Przepis nadesłała Karolina Piątek z Rokitnicy</strong>Źródło: Takie jest życie