Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 898
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1824
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6368
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 898
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1824
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6368
Składniki
Jedną łyżkę masło roztopić, dodać wodę, wymieszać trzepaczką. Zdjąć z ognia, dodać żółtko i dalej mieszać. Znów postawić na ogniu, dodać resztę masła podzielona na kawałeczki, energicznie mieszać ubijaczka, nie dopuszczając do zagotowania. Gdy zastygnie, zdjąć z ognia, dodać musztardę.