Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 84
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 84
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Składniki
Jedną łyżkę masło roztopić, dodać wodę, wymieszać trzepaczką. Zdjąć z ognia, dodać żółtko i dalej mieszać. Znów postawić na ogniu, dodać resztę masła podzielona na kawałeczki, energicznie mieszać ubijaczka, nie dopuszczając do zagotowania. Gdy zastygnie, zdjąć z ognia, dodać musztardę.