Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 105
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 198
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1269
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 105
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 198
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1269
Składniki
Ryż gotujemy w dwóch szklankach wody z kostką rosołową.
Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę kiełbaskę i cebulkę gdy cebula zmięknie wrzucamy pokrojone pieczarki i paprykę.
Gdy papryka i pieczarki będą miękkie wrzucamy do tego wszystkiego ugotowany ryż. Wszystko dokładnie razem mieszamy i gotowe.