Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 994
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 227
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 994
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 227
Składniki
Ryż gotujemy w dwóch szklankach wody z kostką rosołową.
Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę kiełbaskę i cebulkę gdy cebula zmięknie wrzucamy pokrojone pieczarki i paprykę.
Gdy papryka i pieczarki będą miękkie wrzucamy do tego wszystkiego ugotowany ryż. Wszystko dokładnie razem mieszamy i gotowe.