Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony na upały. Chłodzi i orzeźwia. U mnie w lodówce zawsze stoi kilka szklanek dla domowników lub nie zapowiedzianych gości:) Mam nadzieję że za króluje również w Waszych domach :) Polecam !!!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Składniki
Miąższ arbuza wykrój z owocu, oddziel od pestek. Zmiksuj z sokiem z cytryny lub limonek (ja wolę limonki)
Dodaj zimną wodę mineralną (tyle wody w zależności jaką chcesz uzyskać konsystencję), cukier do smaku oraz kostki lodu
Udekoruj kawałkami arbuza lub listkami świeżej mięty.
Smacznego orzeźwienia !!!! :):)