Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony na upały. Chłodzi i orzeźwia. U mnie w lodówce zawsze stoi kilka szklanek dla domowników lub nie zapowiedzianych gości:) Mam nadzieję że za króluje również w Waszych domach :) Polecam !!!
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 68
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 2064
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 632
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 68
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 2064
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 632
Składniki
Miąższ arbuza wykrój z owocu, oddziel od pestek. Zmiksuj z sokiem z cytryny lub limonek (ja wolę limonki)
Dodaj zimną wodę mineralną (tyle wody w zależności jaką chcesz uzyskać konsystencję), cukier do smaku oraz kostki lodu
Udekoruj kawałkami arbuza lub listkami świeżej mięty.
Smacznego orzeźwienia !!!! :):)