Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra przystawka na początek jeszcze lepszego obiadu czy kolacji
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 691
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1396
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 691
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1396
Składniki
Avocado przekroić na pół ,usunąc pestkę i obrać ze skórki.Ostrym nożem od szerszej strony ponacinać w plasterki 3-5 mm ale nie do końca tak żeby dało się rozłożyć w wachlarz.Skropić cytrynką.Rozłożyć na dużym białym TALERZU posypać przyprawami ,skropic octem balsamicznym( ja używam octu z dodatkiem figi ale może byc dowolny).Obrać pomarańczę i grejpfruta i pokroić sam miąższ.Położyć w sasiedztwie avokado.Na patelni rozgrzać oliwe i zrumienic orzechy piniowe.Na środek talerza wyłożyć kiełki ,posypać orzechami.Smacznego.