Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra przystawka na początek jeszcze lepszego obiadu czy kolacji
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2867
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2867
Składniki
Avocado przekroić na pół ,usunąc pestkę i obrać ze skórki.Ostrym nożem od szerszej strony ponacinać w plasterki 3-5 mm ale nie do końca tak żeby dało się rozłożyć w wachlarz.Skropić cytrynką.Rozłożyć na dużym białym TALERZU posypać przyprawami ,skropic octem balsamicznym( ja używam octu z dodatkiem figi ale może byc dowolny).Obrać pomarańczę i grejpfruta i pokroić sam miąższ.Położyć w sasiedztwie avokado.Na patelni rozgrzać oliwe i zrumienic orzechy piniowe.Na środek talerza wyłożyć kiełki ,posypać orzechami.Smacznego.