Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne batoniki, doskonałe na drugie śniadanie
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5838
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5272
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5838
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5272
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy do niej czekoladę. W rondelku umieszczamy masło i miód i chwilę podgrzewamy. Dosypujemy kakao i mieszamy. Płatki wsypujemy do miski, a następnie wlewamy do niej wcześniej przygotowaną masę i mieszamy. Płatki przekładamy do keksówki z czekoladą. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Dzielimy na porcje.