Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne batoniki, doskonałe na drugie śniadanie
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1236
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 244
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4330
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1236
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 244
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4330
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy do niej czekoladę. W rondelku umieszczamy masło i miód i chwilę podgrzewamy. Dosypujemy kakao i mieszamy. Płatki wsypujemy do miski, a następnie wlewamy do niej wcześniej przygotowaną masę i mieszamy. Płatki przekładamy do keksówki z czekoladą. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Dzielimy na porcje.