Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki trochę odchudzony przepis na burgera, żeby było smacznie i zdrowiej.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20824
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20824
Składniki
Cebulę drobno posiekać, połączyć z resztą składników. Uformować burgery- z tej porcji wychodzą cztery duże, grillować na foli, żeby się nie rozpadły. Kiedy będą gotowe, wrzucić na chwilę przekrojoną bułkę, będzie chrupiąca.
Wszystkie składniki na sos zmiksować w blenderze, to tylko przykładowe ilości i jeśli chcemy więcej sosu to trzeba je podwoić.
Pieczywo i dodatki w/g uznania-SMACZNEGO