Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 412
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3109
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 523
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 18
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 24
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 412
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3109
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 523
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 18
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 24
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy jajka, czosnek , przyprawy i wyrabiamy na jednolitą masę. 2. Formujemy burgery. 3. Obtaczamy je w mące. 4. Smażymy na wolnym ogniu z każdej strony na złotawy kolor Do mięsa mielonego dodajemy jajka, czosnek , przyprawy i wyrabiamy na jednolitą masę. 2. Formujemy burgery. 3. Obtaczamy je w mące. 4. Smażymy na wolnym ogniu z każdej strony na złotawy kolor