Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy jajka, czosnek , przyprawy i wyrabiamy na jednolitą masę. 2. Formujemy burgery. 3. Obtaczamy je w mące. 4. Smażymy na wolnym ogniu z każdej strony na złotawy kolor Do mięsa mielonego dodajemy jajka, czosnek , przyprawy i wyrabiamy na jednolitą masę. 2. Formujemy burgery. 3. Obtaczamy je w mące. 4. Smażymy na wolnym ogniu z każdej strony na złotawy kolor