Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5077
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 240
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5077
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 240
Składniki
Upiec cienki biszkopt <3 jajka, 1/2 szkl.cukru, 1/2szkl mąki?>. W garnku połączyć pozostałe jajka i cukier. Dodac mleko i wymieszać. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając. Poźniej ostudzić i utrzeć z tłuszczem. Gdy masa będzie gładka, podzielić ją na pół. Do jednej dodać rodzynki a do drugiej kakao i orzechy. Położyć masy na piszkopt. KOLEJNOŚĆ :biszkopt masa ciemna masa jasna pokrojone brzoskwinie zalane dwiema galaretkami