Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne cebularze, idealne na ciepło jak i na zimno (podobno, nie zdążyły wystygnąć ;) )
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2597
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3875
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102104
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6468
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2597
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3875
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102104
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6468
Składniki
Cebule kroimy w piórka i na odrobinie oleju i wolnym ogniu dusimy do miękkości, solimy i pieprzymy.
Ciasto francuskie kroimy w kwadraty (mniej więcej 15x15cm) Uduszoną cebulę układamy na środku kwadratu i dwa przeciwległe rogi ciasta łączymy na środku (to tylko proponowana przeze mnie forma, można pobawić się i powymyślać własne;))
Układamy na blaszce wyłożonej papierem i pieczemy 20minut w 200'
Przecier pomidorowy przelewamy do garnka, zagotowujemy doprawiamy przyprawami.