Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne cebularze, idealne na ciepło jak i na zimno (podobno, nie zdążyły wystygnąć ;) )
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 207
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 952
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 749
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 207
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 952
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 749
Składniki
Cebule kroimy w piórka i na odrobinie oleju i wolnym ogniu dusimy do miękkości, solimy i pieprzymy.
Ciasto francuskie kroimy w kwadraty (mniej więcej 15x15cm) Uduszoną cebulę układamy na środku kwadratu i dwa przeciwległe rogi ciasta łączymy na środku (to tylko proponowana przeze mnie forma, można pobawić się i powymyślać własne;))
Układamy na blaszce wyłożonej papierem i pieczemy 20minut w 200'
Przecier pomidorowy przelewamy do garnka, zagotowujemy doprawiamy przyprawami.