Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące paszteciki z doskonałym kozim serkiem, podane z sałatą na pewno będą ciekawym urozmaiceniem jadłospisu;))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Tymianek i cząber umyć, osuszyć, posiekać. Ser rozgnieść widelcem, dodać zioła, wymieszać, odstawić, by ser nabrał aromatu, Ciasto lekko rozmrozić, rozwinąć, wykroić kwadraty o boku około 12 cm. Na każdy kwadrat nałożyć łyżeczką ser, posypać wiórkami masła. Przeciwne rogi ciasta dokładnie zlepić. Jajko rozmącić. Paszteciki posmarować jajkiem, posypać sezamem. Ułożyć na blasze, wstawić do piekarnika i piec przez 30 minutek w temperaturze 200°C. Podawać ciepłe. ... Paszteciki najlepiej smakują z zieloną sałatą i sałatką z pomidorów:)) Smacznego!