Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące paszteciki z doskonałym kozim serkiem, podane z sałatą na pewno będą ciekawym urozmaiceniem jadłospisu;))
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 249
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 26
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 40
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 316
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 249
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 26
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 40
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 316
Składniki
Tymianek i cząber umyć, osuszyć, posiekać. Ser rozgnieść widelcem, dodać zioła, wymieszać, odstawić, by ser nabrał aromatu, Ciasto lekko rozmrozić, rozwinąć, wykroić kwadraty o boku około 12 cm. Na każdy kwadrat nałożyć łyżeczką ser, posypać wiórkami masła. Przeciwne rogi ciasta dokładnie zlepić. Jajko rozmącić. Paszteciki posmarować jajkiem, posypać sezamem. Ułożyć na blasze, wstawić do piekarnika i piec przez 30 minutek w temperaturze 200°C. Podawać ciepłe. ... Paszteciki najlepiej smakują z zieloną sałatą i sałatką z pomidorów:)) Smacznego!