Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące paszteciki z doskonałym kozim serkiem, podane z sałatą na pewno będą ciekawym urozmaiceniem jadłospisu;))
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3778
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3778
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Składniki
Tymianek i cząber umyć, osuszyć, posiekać. Ser rozgnieść widelcem, dodać zioła, wymieszać, odstawić, by ser nabrał aromatu, Ciasto lekko rozmrozić, rozwinąć, wykroić kwadraty o boku około 12 cm. Na każdy kwadrat nałożyć łyżeczką ser, posypać wiórkami masła. Przeciwne rogi ciasta dokładnie zlepić. Jajko rozmącić. Paszteciki posmarować jajkiem, posypać sezamem. Ułożyć na blasze, wstawić do piekarnika i piec przez 30 minutek w temperaturze 200°C. Podawać ciepłe. ... Paszteciki najlepiej smakują z zieloną sałatą i sałatką z pomidorów:)) Smacznego!