Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące paszteciki z doskonałym kozim serkiem, podane z sałatą na pewno będą ciekawym urozmaiceniem jadłospisu;))
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 13776
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 733
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1656
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1284
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 13776
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 733
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1656
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1284
Składniki
Tymianek i cząber umyć, osuszyć, posiekać. Ser rozgnieść widelcem, dodać zioła, wymieszać, odstawić, by ser nabrał aromatu, Ciasto lekko rozmrozić, rozwinąć, wykroić kwadraty o boku około 12 cm. Na każdy kwadrat nałożyć łyżeczką ser, posypać wiórkami masła. Przeciwne rogi ciasta dokładnie zlepić. Jajko rozmącić. Paszteciki posmarować jajkiem, posypać sezamem. Ułożyć na blasze, wstawić do piekarnika i piec przez 30 minutek w temperaturze 200°C. Podawać ciepłe. ... Paszteciki najlepiej smakują z zieloną sałatą i sałatką z pomidorów:)) Smacznego!