Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, chrupiące danie, szczególnie przysmak dla dzieci :)
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Pokroić ser na 6 równych prostokątów. Przygotować 3 talerze, do jednego wsypać mąkę, do drugiego rozbite jajko, do trzeciego bułkę tartą. Panierować każdy kawałek sera w mące, jajku i bułce tartej. Następnie rozgrzać na patelni 4 łyżki oliwy z oliwek. Smażyć panierowany ser na złoto. Smacznego :)