Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie i bardzo, bardzo, bardzo smaczne! I te żurawiny, takie winne.
Masło utrzeć z cukrem pudrem an gładko. Dodać mleko..Mąkę, proszek, budyn i cukier waniliowy przesiać i wymieszać razem. Następnie powoli dosypywać suche składniki do masy.
Ponieważ masa wychodzi dość lepka, włożyć na chwilkę do lodówki lub zamrażalki i poczekać aż bedzie twarda. Po chwili, wyciagnąć, formować w dłoniach małe kuleczki <jak orzechy> . Po środku zrobić wgłębienie na marmolade. Najlepiej użyć łyżki drewnianej, bo ma cienką koncówkę. Zagłębienia uzupełniać żurawinami.
Piec ok 15-20 min w 180, az się lekko zarumienią, nie mogą być brązowe!
Dobry przepis na kruche, maślane ciastka z czekoladą przyda się w każdym w do...
Odsłon: 7059
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 66
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 30
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 199
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 128
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 38
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 66
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 30
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 199
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 128
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 38
Składniki
Masło utrzeć z cukrem pudrem an gładko. Dodać mleko..Mąkę, proszek, budyn i cukier waniliowy przesiać i wymieszać razem. Następnie powoli dosypywać suche składniki do masy.
Ponieważ masa wychodzi dość lepka, włożyć na chwilkę do lodówki lub zamrażalki i poczekać aż bedzie twarda. Po chwili, wyciagnąć, formować w dłoniach małe kuleczki <jak orzechy> . Po środku zrobić wgłębienie na marmolade. Najlepiej użyć łyżki drewnianej, bo ma cienką koncówkę. Zagłębienia uzupełniać żurawinami.
Piec ok 15-20 min w 180, az się lekko zarumienią, nie mogą być brązowe!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Przekąski
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Przekąski
Oryginalny langosz
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 128
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Domowy smalczyk do chleba z cebulką, kwaśnymi jabłkami, kiełbasą i odrobiną m...
Odsłon: 171