Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste w wykonaniu i smaczne ;)
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7753
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2935
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1137
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1170
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7753
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2935
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1137
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1170
Składniki
Ciasto francuskie rozkroić w poprzek na pół, a następnie podzielić na małe prostokąciki. Do każdego prostokątnego kawałka ciasta nałożyć część łososia plasterek serka. Złożyć i zagnieść brzegi widelcem, aby farsz nie wypadł. Zrobić to z pozostałymi kawałkami ciasta. Ułożone na blaszce posmarować rozbełtanym żółtkiem, posypać pieprzem i solą. Piec około 12-15 minut w temperaturze 200 stopni. Osobiście polecam podawać z zieloną sałatą i pomidorkami koktajlowymi.