Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste w wykonaniu i smaczne ;)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 476
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 476
Składniki
Ciasto francuskie rozkroić w poprzek na pół, a następnie podzielić na małe prostokąciki. Do każdego prostokątnego kawałka ciasta nałożyć część łososia plasterek serka. Złożyć i zagnieść brzegi widelcem, aby farsz nie wypadł. Zrobić to z pozostałymi kawałkami ciasta. Ułożone na blaszce posmarować rozbełtanym żółtkiem, posypać pieprzem i solą. Piec około 12-15 minut w temperaturze 200 stopni. Osobiście polecam podawać z zieloną sałatą i pomidorkami koktajlowymi.