Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste w wykonaniu i smaczne ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1087
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1087
Składniki
Ciasto francuskie rozkroić w poprzek na pół, a następnie podzielić na małe prostokąciki. Do każdego prostokątnego kawałka ciasta nałożyć część łososia plasterek serka. Złożyć i zagnieść brzegi widelcem, aby farsz nie wypadł. Zrobić to z pozostałymi kawałkami ciasta. Ułożone na blaszce posmarować rozbełtanym żółtkiem, posypać pieprzem i solą. Piec około 12-15 minut w temperaturze 200 stopni. Osobiście polecam podawać z zieloną sałatą i pomidorkami koktajlowymi.