Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorskie ale jednak POLSKIE :))
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Do rozmrożonek szpinaku dodajemy pokruszoną Fetę, rozgnieciony czosnek ( ilość wedle smaku, ja dodaje dużooooooo), sól, pieprz. Łączymy składniki
Rozkładamy cisto francuskie, nkładamy farsz i zwijamy w "roladę". brzegi smarujemy żółtkiem, tak aby nic nie wypłyneło oraz smarujemy wierzch ciasta.
Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika 170st. Pieczemy około 30 min. Smacznego