Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorskie ale jednak POLSKIE :))
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1009
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1009
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Składniki
Do rozmrożonek szpinaku dodajemy pokruszoną Fetę, rozgnieciony czosnek ( ilość wedle smaku, ja dodaje dużooooooo), sól, pieprz. Łączymy składniki
Rozkładamy cisto francuskie, nkładamy farsz i zwijamy w "roladę". brzegi smarujemy żółtkiem, tak aby nic nie wypłyneło oraz smarujemy wierzch ciasta.
Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika 170st. Pieczemy około 30 min. Smacznego