Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto. Zawsze się udaje.
Wszystkie składniki na ciasto zmiksować mikserem. Całą masę wyłożyć do foremki natłuszczonej i oprószonej bułką tartą.
Piec 50-60 minut w temperaturze 200 stopni.
Pulchny, wilgotny i długo świeży, a co najważniejsze pyszny.
Odsłon: 29000
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 254
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 254
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zmiksować mikserem. Całą masę wyłożyć do foremki natłuszczonej i oprószonej bułką tartą.
Piec 50-60 minut w temperaturze 200 stopni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Paluchy z ciasta francuskiego
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Nadziewane ziemniaczki z grilla
Przekąski
Wątrobowy torcik
Paluchy z ciasta francuskiego
Pyszna przekąska na wieczór czy spotkanie z znajomymi. Bedzie smakować każdemu:)
Odsłon: 58
Szparagi w cieście francuskim
Jeśli wiosna, to muszą być szparagi – zielone, chrupiące, najlepsze o tej por...
Odsłon: 102