Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
Pokroić cukinię na plasterki. Rozgnieść czosnek, dodać oliwę z oliwek, wodę, sok z cytryny, koperek, sól i pieprz. Rozgrzać patelnie i smażyć cukinie na oleju aż stanie się miękka. Następnie marynować cukinie przez 15 minut w oliwie z oliwek i soku z cytryny. Na koniec dodać ser feta.