Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,łatwe do wykonania,niezbyt pracochłonne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8280
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 454
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8280
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 454
Składniki
Z umytych cukinii odkroic górną warstwę , wydrążyc miąższ i drobno pokroic. Mięso wymieszac z ugotowanym ryżem,posiekaną cukinią i przyprawami.
Farszem napełnic cukinie.Ułożyc w nasmarowanym naczyniu żaroodpornym i podlac odrobiną wody.Zapiekac w temp 180 st.około 40 min.Posypac startym serem i jeszcze chwilę zapiec U mnie polana jest sosem serowym.