Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
zetrzec na tarce ginger,w kostke pokroic cebulke i starty czosnek podsmazyc na zloto na oleju,po czym dodac 3 lyzki stolowe curry ,rozmieszane w kubku zimnej wody
do tego dodac mieso ,i na malym ogniu dusic do 45 minut.
po czy dodac puszke pomidorow, mozna dodac troszke mleczka kokosowego,ale nie koniecznie.
mozna podawac z ryzem lub jak ktos woli z ziemniaczkami mlodymi,lecz ziemniaki trzeba wkroic w czsie gotowania sie mieska
salatka : zetrzec na tarce na srednich oczkach ogorka zielonego ze skorka i wymieszac z jogurtem naturalnym