Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Składniki
zetrzec na tarce ginger,w kostke pokroic cebulke i starty czosnek podsmazyc na zloto na oleju,po czym dodac 3 lyzki stolowe curry ,rozmieszane w kubku zimnej wody
do tego dodac mieso ,i na malym ogniu dusic do 45 minut.
po czy dodac puszke pomidorow, mozna dodac troszke mleczka kokosowego,ale nie koniecznie.
mozna podawac z ryzem lub jak ktos woli z ziemniaczkami mlodymi,lecz ziemniaki trzeba wkroic w czsie gotowania sie mieska
salatka : zetrzec na tarce na srednich oczkach ogorka zielonego ze skorka i wymieszac z jogurtem naturalnym