Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory idealne do potraw z grilla,można też zapiekać na gillu lub w piekarniku
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 5
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 834
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 42
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 92
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 5
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 834
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 42
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 92
Składniki
Przecisnąć czosnek przez praskę do małego naczynia,dodać sol,cukier,oliwę z oliwek i utrzeć na jednolitą masę,odstawić.Pomidory obrać ze skórki i pokroić w grube plastry.Posmarować pomidory wcześniej przygotowaną masą,nałożyc po łyżce majonezu i posypać uprzednio startym serem.Można spożywac w takiej formie,lub zapiekać na grillu(na folii aluminiowej),czy też wpiekarniku.Każdy rodzaj jest smaczny!!!!!!!Koniecznie sprobujcie,bo to jest hit sezonowy!!