Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser który nie wymaga wielkich zdolności kulilnarnych.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34121
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1298
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34121
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1298
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Zmieszać ze sobą masło, pogniecione biszkopty i cynamon. Zmieszane składniki przełóż do miseczek tak aby powstało dno deseru, następnie włóż miseczki do lodówki na pół godziny. W większej misce ubij śmietanę, dodaj do tego ser mascarpone, cukier i posiekane orzechy. Masę przelej do miseczek z ułożonym dnem. Górę polewamy ciemną czekoladą i układamy owoce.