Przekąski Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
parówki pokroić na 3 kub 4 cześci jakie kto woli duże kawalki, ponacinać na krzyż na końcach dość głęboko i smażyć
pieczarki obrac pokroić mniejsze na ćwiartki wieksze na szóstki i oddzielnie smażyc do odparowania wody
ser starkowac
pieczarki i ser dodac do parówek i razem chwile jeszcze smażys aż sie dobrze rozpusci i wymiesza ser
doprawic solą i pieprzem-SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

bea118 27 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Ja znam ten przepis z dodatkiem majeranku,chili i ketchupu,ale nie każdy te przyprawy lubi.Ale jak ktoś lubi w kuchni eksperymentować, to polecam spróbować z tymi dodatkami i wtedy będą prawdziwie diabelskie! Smacznego!0 Kto głosował? | Odpowiedz

marcys41 26 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
dlatego diabelskie bo jak sie je ponacina na koncach jak pisałam to podczas smazenai brzegi sie wywijaja i wyglada to jak rogi a ostrosci dodaje sie przez pieprz jak kto lubi ostro ale z ta papryka tez moze byc swietnie i ciekawie jak bede robic nastepnym razem dodam jeszcze papryki dzieki za podpowiedz0 Kto głosował? | Odpowiedz

puma86 26 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
dlaczego one nazywają się diabelskie ?? myślałam, że bedzie coś z papryką ostrą albo cuś ..0 Kto głosował? | Odpowiedz