Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
parówki pokroić na 3 kub 4 cześci jakie kto woli duże kawalki, ponacinać na krzyż na końcach dość głęboko i smażyć
pieczarki obrac pokroić mniejsze na ćwiartki wieksze na szóstki i oddzielnie smażyc do odparowania wody
ser starkowac
pieczarki i ser dodac do parówek i razem chwile jeszcze smażys aż sie dobrze rozpusci i wymiesza ser
doprawic solą i pieprzem-SMACZNEGO