Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
parówki pokroić na 3 kub 4 cześci jakie kto woli duże kawalki, ponacinać na krzyż na końcach dość głęboko i smażyć
pieczarki obrac pokroić mniejsze na ćwiartki wieksze na szóstki i oddzielnie smażyc do odparowania wody
ser starkowac
pieczarki i ser dodac do parówek i razem chwile jeszcze smażys aż sie dobrze rozpusci i wymiesza ser
doprawic solą i pieprzem-SMACZNEGO