Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie da się go zepsuc! Bardzo nieskomplikowany.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1126
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1126
Składniki
Ugotowac w mniejszej ilosci niż na opakowaniu zupę cebulową.Ostawic do ostudzenia.
Szpinak zamrożony dusic przez około 15 min. w małej ilosci wody. Odsączyc po ostygnięciu z wody i pokroic w duże kawałki.
Szpinak wymieszac z zupą cebulową, dodac smietanę i przyprawic solą do smaku.
Dobrze smakuje na ciepło, na zimno, jako "surowka" do obiadu i naturalnie z dodatkiem swieżego, chrupiącego pieczywa do kolacji!!!
Aha! Swietnie nadaje się do zamrożenia(jesli cos zostanie:-))