Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie da się go zepsuc! Bardzo nieskomplikowany.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9552
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4431
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 185
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9552
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4431
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 185
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20821
Składniki
Ugotowac w mniejszej ilosci niż na opakowaniu zupę cebulową.Ostawic do ostudzenia.
Szpinak zamrożony dusic przez około 15 min. w małej ilosci wody. Odsączyc po ostygnięciu z wody i pokroic w duże kawałki.
Szpinak wymieszac z zupą cebulową, dodac smietanę i przyprawic solą do smaku.
Dobrze smakuje na ciepło, na zimno, jako "surowka" do obiadu i naturalnie z dodatkiem swieżego, chrupiącego pieczywa do kolacji!!!
Aha! Swietnie nadaje się do zamrożenia(jesli cos zostanie:-))