Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa czekolada, w różnych foremkach i kształtach i nie jedna buzia się uśmiechnie ;)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 204
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 204
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
wszystkie składniki oprócz mleka w proszku rozpuszczamy w rondlu kiedy już uzyskamy jednolitą masę zaczynamy wsypywać mieszając mleko w proszku, kiedy zgęstnieje wylewamy masę na foremkę i wstawiamy do lodówki by stężało, lub zalewmy do różnych foremek jakie mamy