Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 164
Dodano: 23.08.2010
Odsłon: 35875
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Bagietkę kroimy na długość parówki, kroimy wzdłuż. Bagietkę można dać do mikrofalówki z funkcją grilla lub po prostu zarumienić na suchej teflonowej patelni aby bagietka była chrupiąca.
Gotujemy parówki. Pomidora, ogórka i cebule kroimy w plasterki i do dzieła! komponujemy swoje domowe hot-dogi :). Świeżą cebulę można zastąpić prażoną. Smacznego:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

ines 30 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
a ja uważam że właśnie musztarda to podstawa jako dodatek do hot- doga :)wprawdzie nie jem mięsa ale od czego są parówki sojowe :) zwłaszcza że zrobiłaś mi smaka tym hot- dogiem!
14 Kto głosował? | Odpowiedz

kaska11162 30 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Ja nie dodałam majonezu ze względu na to żeby nie dokładać jeszcze kalorii, choć jak najbardziej by pasował14 Kto głosował? | Odpowiedz

StaryMistrzunio 30 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Zamiast musztardy dodałbym majonez.Poza tym wszelkie wędliny należy parzyć,a nie gotować.Nie będą twarde i kruszące.0 Kto głosował? | Odpowiedz