Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mleczna konfitura, która smakuje cudownie. Dla mnie idealna polewa do lodów lub mniej słodkiego ciasta.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 92
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 92
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
A więc mieszamy w garnku wszystkie składniki bardzo dokładnie i zaczynamy gotować. Po doprowadzeniu mikstury wrzenia zmniejszamy ogień i delikatnie ją podgrzewamy przez około 2 do 3 godzin. Dulce de Leche jest gotowe, gdy jego konsystencja z płynnej zmieni się w bardziej zawiesistą.