Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ćiekawa przystawka jak niespodziewany gość śię zjawi .
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 208
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2577
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 209
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 227
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 208
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2577
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 209
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 227
Składniki
Ziemniaki obrać ugotować do miękośći .Boczek wędzony pokroić w kostkę wysmażyć na skwarki. Cebule ogórek kiszony i ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę wymieszać ..
Zalać gorącym stopionym boczkiem przyprawić solą pieprzem papryką ewentualnie skropić octem . Podawać na ćipło ..