Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i szybkie w przygotowaniu
pokrojone papryki dusimy w glebokim oleju na malym ogniu, trzeba uwarzac zeby sie nie przypalily maja byc tylko miekki
odsaczamy papryki z oleju dodajemy tunczyka i przecier solimy i zostawiamy zeby ostyglo
kiedy nasza mieszanka jest juz zimna dodajemy pokrojone jajko gotowane i znowu mieszamy
na blaszce wylozonej papierem do pieczenia wykladamy jedno ciasto francuskie i naklowamy je widelcem,
na te ciasto wykladamy nasz farsz i przykrywamy go drugim ciastem francuskim . Dobrze jest zmoczyc troszke brzegi zeby lepiej sie skleily.
Gore ciasta smaryjemy roztrzepanym jajkiem pieczemy w 180 stopniach jakies 15-20 minut i gotowe.
Klasyczny, galicyjski deser do przygotowania w ekspresowym tempie. Wystarczą...
Odsłon: 4974
Okładki to małe smażone placuszki, w zależności od regionu przygotowywane z r...
Odsłon: 4140
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 80
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 50
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 73
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 200
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 190
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 80
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 50
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 73
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 200
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 190
Składniki
pokrojone papryki dusimy w glebokim oleju na malym ogniu, trzeba uwarzac zeby sie nie przypalily maja byc tylko miekki
odsaczamy papryki z oleju dodajemy tunczyka i przecier solimy i zostawiamy zeby ostyglo
kiedy nasza mieszanka jest juz zimna dodajemy pokrojone jajko gotowane i znowu mieszamy
na blaszce wylozonej papierem do pieczenia wykladamy jedno ciasto francuskie i naklowamy je widelcem,
na te ciasto wykladamy nasz farsz i przykrywamy go drugim ciastem francuskim . Dobrze jest zmoczyc troszke brzegi zeby lepiej sie skleily.
Gore ciasta smaryjemy roztrzepanym jajkiem pieczemy w 180 stopniach jakies 15-20 minut i gotowe.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Faszerowane pomidory
Przekąski
Placki z cukinii
Przekąski
Mini pizze z oregano
Przekąski
Krokiety z chleba tostowego
Faszerowane pomidory
Faszerowane pomidory to propozycja, która idealnie sprawdzi się na śniadanie....
Odsłon: 245
Placki z cukinii
Tradycyjne placki z cukinii.
Odsłon: 595