Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, pożywne, danie na ciepło, bardzo łatwe, szybkie w przygotowaniu
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Cebule pokroić w kosteczkę, kiełbasę pokroić w plasterki. Wrzucić cebule na rozgrzany olej podsmażyć na złoto, dołożyć kiełbasę troszkę podsmażyć. Wlać obie puszki fasolki (ja dodaje z sosem, ale można odcedzić), dodać przecier pomidorowy, doprawić przyprawami do smaku
Podawać na gorąco solo lub z chrupiącymi bułeczkami - smacznego