Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska przekąska dla miłośników papryki
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 255
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 645
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 255
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 645
Składniki
Ugotować kaszę jaglaną ok 15 minut. W miedzy czasie zeszklić pokrojoną cebulę i czosnek.
Poddusić pokrojone w kostkę pieczarki. Sparzyć i obrać ze skóry pomidory.
Kaszę jaglaną, cebulę, czosnek, pieczarki i pokrojone w kostkę pomidory wymieszać razem. Doprawić solą i pieprzem.
Papryki umyć, odciąć wierzchy, wydrążyć i nafaszerować. Przykryć odciętymi wierzchami. Wstawić do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Zapiekać w temp 190 stopni C około pół godziny.
Smacznego!