Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane jajk są idealne na uroczyste świąteczne śniadanie oraz jako przystawka na imprezę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1516
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 447
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1516
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 447
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić wzdłóż na pół. Wyjmujemy żółtka.
Oczyszsone pieczrki kroimy drobno lub trzemy na tarce na grubych oczkach, podsmażamy na tłuszczu i studzimy.
Pieczraki i żółtka przepuszczamy przez maszynkęz drobnym sitkiem. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą, oraz drobno posiekaną pietruszką. Do masy dodać łyzkę śmietany lub majonezu i dokładnie wymieszać. Masą napełniamy puste białka, posypujemy natką pietruszki lub koperkiem.