Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każde Fondue musi być usmażone na oleju. Równie smaczne i aromatyczne są kawałeczki mięsa, ryb czy warzyw przygotowane w dobrze przyprawionym bulionie lub winie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1573
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231992
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1573
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231992
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5066
Składniki
pokroić mięso na niewielkie kawałki. Ogony krabów pokropić sokiem cytrynowym, sosem worcester i winiakiem
Warzywa pokroić w kostkę i blanszować w osolonej wodzie
Zagotować białe wino i bulion z dodatkiem cebuli oraz ziół i odstawić całość na 5 minut do naciągnięcia. Zioła wyjąć, a garnek ustawić na podstawce. W tym czasie ułożyć na talerzykach mięso, kraby i warzywa. Pozostałe składniki włożyć do miseczek.