Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każde Fondue musi być usmażone na oleju. Równie smaczne i aromatyczne są kawałeczki mięsa, ryb czy warzyw przygotowane w dobrze przyprawionym bulionie lub winie.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
pokroić mięso na niewielkie kawałki. Ogony krabów pokropić sokiem cytrynowym, sosem worcester i winiakiem
Warzywa pokroić w kostkę i blanszować w osolonej wodzie
Zagotować białe wino i bulion z dodatkiem cebuli oraz ziół i odstawić całość na 5 minut do naciągnięcia. Zioła wyjąć, a garnek ustawić na podstawce. W tym czasie ułożyć na talerzykach mięso, kraby i warzywa. Pozostałe składniki włożyć do miseczek.