Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każde Fondue musi być usmażone na oleju. Równie smaczne i aromatyczne są kawałeczki mięsa, ryb czy warzyw przygotowane w dobrze przyprawionym bulionie lub winie.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2183
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 918
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2183
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 918
Składniki
pokroić mięso na niewielkie kawałki. Ogony krabów pokropić sokiem cytrynowym, sosem worcester i winiakiem
Warzywa pokroić w kostkę i blanszować w osolonej wodzie
Zagotować białe wino i bulion z dodatkiem cebuli oraz ziół i odstawić całość na 5 minut do naciągnięcia. Zioła wyjąć, a garnek ustawić na podstawce. W tym czasie ułożyć na talerzykach mięso, kraby i warzywa. Pozostałe składniki włożyć do miseczek.