Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każde Fondue musi być usmażone na oleju. Równie smaczne i aromatyczne są kawałeczki mięsa, ryb czy warzyw przygotowane w dobrze przyprawionym bulionie lub winie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 999
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1273
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 999
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1273
Składniki
pokroić mięso na niewielkie kawałki. Ogony krabów pokropić sokiem cytrynowym, sosem worcester i winiakiem
Warzywa pokroić w kostkę i blanszować w osolonej wodzie
Zagotować białe wino i bulion z dodatkiem cebuli oraz ziół i odstawić całość na 5 minut do naciągnięcia. Zioła wyjąć, a garnek ustawić na podstawce. W tym czasie ułożyć na talerzykach mięso, kraby i warzywa. Pozostałe składniki włożyć do miseczek.